søndag 31. januar 2010

And now: litt balsam for sjelen



POKKER SKINN OG BEIN!

... og det er det hele!

fredag 22. januar 2010

ÅÅÅÅH! JEG ER SÅ DUM!

Hvorfor dette utbruddet av ubetinget sinne tenker du kanskje.

Jo det skal jeg faen meg si deg!
Jeg skulle legge meg klokken 23:00 i dag. MEN jeg skulle mimre litt og spille FEAR 2 istedet. Uten å tenke meg om, og fysen som faen, lager jeg meg TE. Hurra for klokskapen. I tillegg bruker jeg vanlig sukker. MASSE vanlig sukker. Idet jeg slurper i meg den 5. koppen med te, innser jeg at klokken er halv ett. Nå sitter jeg her. Klokken er kvart på to, og jeg er våken. VÅKEN. Kroppen har innstilt seg på at jeg skal være våken en stund til. Hjertet slår for full maskin i et desperat forsøk på å få skilt ut koffeinen som nå raser gjennom blodårene som sprekkferdige og jævlige pulserer som om selveste satans motorvei raser igjennom dem. Hodet dunker, og minner meg på at jeg er en idiot som tvinger den til å være våken når den helst vil og bør sove. I tillegg svir det i øya som har vært klistra til en PC/MAC skjerm hele dagen og som er pent nødt til å holde ut en liten stund til. PAIN. Åh jo, hele kroppen gjør opprør. OPPRØR mot sin mester. Jepp. Jeg får svi big time. I deserve it. Jeg hater te i dag. Jeg HATER te. ALDRI MER TE. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.

Men bortsett fra det er alt bra! Jeg synes forresten denne videoen skaper en viss glede i form av en "wtf?" latter.. http://www.youtube.com/watch?v=GJFQD7ylNqM

mandag 18. januar 2010

Jeg vil gjerne dedikere dette innlegget til en link

og den linken er denne: Full stans i T-banen i Oslo

Overraskelse? I THINK NOT. :D Og jeg er så lykkelig, for jeg er i Holmestrand i dag, og skal ikke tilbake til Oslo før i morra! Hah!

EPIC FAIL

søndag 17. januar 2010

Mareritt

Jeg har sagt det før. Jeg runna Silent Hill Homecoming her om dagen, og jeg føler meg som sagt tom. Dette fordi man blir så knyttet til personene i spillet etter dagesvis (eller i dette tilfellet: Månedsvis) med intens spilling at når det brått tar slutt, sitter man igjen og føler at du har tatt farvel med en nær venn. Helt jævlig. UANSETT.

I natt ble jeg hjemsøkt av spillet på en særdeles grotesk måte. Men dette var svært realistisk. Jeg var hjemme i Oslo. Alene. Jeg går ut i tykk tåke og plutselig går flyalarmen. I Silent Hill går en slags flyalarm rett før helvete bryter løs. Jeg møter Josh. Josh fra Silent Hill homecoming. Her er et bilde for å illustrere hvordan han ser ut:



Resten av det jeg så kan jeg illustrere med disse bildene: (NB! STERKE BILDER!)












Jeg våkna med relativt rask puls for å si det pent.

fredag 15. januar 2010

Forresten



Jeg runna Silent Hill: Homecoming i går. Og som vanlig føler jeg meg nå tom. Som jeg alltid gjør når jeg er ferdig med et sånt spill. Jeg forguder Silent Hill, og når jeg nå har fullført det.. eh...8 spillet i rekka, er jeg nok en gang.. Tom.

En artig tanke er at det i dag er nøyaktig 9 år siden jeg kjøpte min Playstation 2. Jeg fant nemlig kvitteringen her om dagen.

9 år. Playstation 2. 9 år. SHIT. Tida flyr!

Knallert

I dag har jeg spist brownie i ukedagen. Det resulterte i overbelastning i sukkerbeholdningen, og jeg tørna helt. Vi hadde en N64 kveld, med gelè, brownies, Cola og sjokolade, samt potetgull med guacamole dip.

Dette er fordi jeg ikke kommer til å være her i morgen, da jeg må til Holmestrand. Derfor lot vi som om det i dag var fredag.
Kjøpte i tillegg 8 flasker Cola (Ja, 1,5 litere).
Jeg er stappa og uvel. Jeg tåler ikke så mye sukker gitt.

I morgen er det ut på togtur igjen. Hvis toget går i morgen da... DET er en annen historie jeg ikke GIDDER å tenke på engang.

Ha en vakker natt. Jeg skal på do når jeg står opp veit jeg.

torsdag 14. januar 2010

"Klokken er 06:00..."

... og jeg skal på skolen.
Hurra! Det finnes ingenting som er mindre fristende enn skolen akkurat nå.
For akkurat nå, vil Benny SOVE. Ja du leste riktig. SOVE.
Men nei, her må man opp med alle kluter til (feil ordvalg men do I care? nei.)
Dette er første gangen jeg blogger før jeg har kommet meg ut av senga. En ny opplevelse. Hm. I like it. Uansett blir det sikkert min siste så tidlig på dagen. Er jo ingenting som har skjedd ennå, ergo, ingenting å blogge om.

God morgen Norge, det er kaldt ute.


EDIT: Jeg skal ikke på skolen før klokka 13. FAIL!
Jeg får ikke sove igjen nå. No way. Takk.


onsdag 13. januar 2010

Klapp igjen kjeftdåsa

Jeg er en hardbarka RR hore (RR= Radioresepsjonen på P3, 10-12, Mandag-Torsdag)
Og når noen angriper mine helter, ser jeg litt rødt.
Saken er: Tore Sagen sa på mandagssendingen denne uken at Mira Craig var feit. At hun hadde litt ekstra å bære på. Så snapper det for TV2, eller "TV2 Underholdning" som er en del av paraplyorganisasjonen TV2. De ringer Tore Sagen akkurat idet han skal kose seg med et intervju av Knausgård på NRK1, og gnager og spør hvorfor han kalte Mira for feit. LATTERLIG.


Hadde den idiotreporteren satt seg inn i RR's humor, ville han funnet ut at Mira er betegnet som "Sexylubb", altså utrolig deilig. Sexylubb er nemlig en hedersbetegnelse. Det har Tore, Steinar og Bjarte understreket til det UUTHOLDELIGE, GANG PÅ GANG.
Men det er det ingen som skjønner. Er det ikke bra at man prøver å gjøre ordet feit positivt? Herregud for en verden. Jeg knipser for dere, stå på. Knegg!

TV2, skjerp dere. Jeg ser og hører mer på NRK enn TV2 for tiden.... Er det fordi jeg begynner å bli gammel? Eller er det fordi jeg er for smart for TV2?

Her er den propagandafylte artikkelen som gir meg brekninger:

http://www.tv2underholdning.no/gkn/nrkkjendis-henger-ut-mira-craig-3099892.html


Kos deg

tirsdag 12. januar 2010

Jeg synes ikke

... at det er noe moro med kulda, så derfor er jeg glad for å kunngjøre at temperaturen nå offisielt har gått oppover. I skriblende stund er det bare -9 grader ute! Og luftelukene er ikke lenger frosset igjen!



En person hoppet utfor T-banen i dag. Påkjørt og drept. MENS JEG VAR DER. Jernbanetorget. Det ble evakuert for alle vinder, og t-banene ble innstilt på samtlige linjer. Umulig å komme seg hjem og et lite sjokk. Jeg satt på Oslo S, på en benk og stirret tomt inn i veggen. Sa ikke et ord. Tenkte vel egentlig ikke så mye heller.
Vips var det gått en time, og en erstatningsbuss var på plass. Var det selvmord? Aner ikke. Det gjenstår å se, men skrikene sitter godt planta i huet fremdeles.

UANSETT. La oss snakke om noe mer koselig.
Egentlig har jeg ikke mer å si, annet enn at jeg ga bort 20 kroner til en uteligger på Oslo S. Da fikk jeg god samvittighet :3

SJOKOLADE!



FYYYY søren så godt det er med Cola og SJOKOLADE!

Men... Nå er det ukedag, så da er godterikrana atter engang lukket.
Jeg må finne noe annet å knaske på... Noe sunt... Kålrabi og vann er liksom ikke det samme som Coca Cola og SJOKOLADE!...

Jeg skulle ønske de fant opp en grønnsak som smakte det samme som sjokolade og vann som smakte Cola, og var sunt, uten aspartam og E-stoffer. Og uten fett såklart. Og 1 karbohydrat.

Jeg skulle også ønske at de fant opp noe som gjorde at alle hamburgerne på Burger King og McDonalds ble supersunne! Da hadde verden vært et mye bedre sted å leve!

Åja, også verdensfred da.

DA hadde den vært perfekt! Jeg lover!

Men vi lever på Jorda. 2010. McDonalds er fortsatt usunt. Vann med Colasmak og grønnsaker med sjokoladesmak er fremdeles bare tekst på en blogg ingen leser.

*sukk* Jeg vil at noen skal finne det opp.

mandag 11. januar 2010

Morratryne

Ja, det skal ikke mye til før man ser ut som en annen person.
Jeg trenger bare noen timer søvn, også ser jeg ut som en skikkelig skummel, gammel, misbrukt dokke. No kidding.

I dag er jeg sånn kronisk trøtt. Det er fordi jeg har sovet for lenge. I og med at jeg hadde fri i dag, satt jeg for lenge oppe i natt, og derfor våknet jeg klokken 2 på formiddagen. Da er man så uthvilt, at man er trøtt.

Enywæis, jeg skal begi meg ut mot Oslo i dag, for i morra er det atter skole for meg også. Er det ikke vidunderlig å stå opp tidlig da?


søndag 10. januar 2010

Kneggende høner



Hei og hoppsann!

Jeg har noen ganger litt vanskelig for å forstå meg på NRK og TV2. Altså, på fredager har NRK den unektelige kjente "gullrekka" si. Den er den suverene vinner på tv på fredager. NRK vinner fredagskvelden med Beat for beat, Nytt på nytt, Skavlan og Norge rundt (hah). TV2 hadde jo da gjort klokt i å vike unna med sine show, og heller plassere de på lørdagen, for på lørdag GÅR DET INGENTING PÅ TV! Joda, det går noe. Noen sånne filmer vi har sett en milliard ganger før. Jeg føler at Notting Hill er en lørdagsfilm på TV2, som et eksempel. Kunne ikke bare TV2 FLYTTET de programmene de har på fredag over på lørdag, og omvendt? Sånn som programmet Fredag, skifter navn til Lørdag og går på LØRDAG. Thomas og Harald. Lørdag, etterfulgt av God Kveld Norge, som forsåvidt går på lørdager fra før. Det store korslaget går nå på fredager! Wtf? De hadde nok hatt flere seere hvis dette ble vist på lørdager istedet! Så kunne de vist Notting Hill på fredag!? Men fordi TV2 er så sinnsykt tette i dåsa, har NRK innsett at de kan stjele lørdagene fremover også, for istedet for å ha MGP delfinaler på fredag, som sist, vil delfinalene nå finne sted på, nettopp, LØRDAGER. So long TV2, statskanalen eier dere!

Uansett, jeg koser meg med herlig is (!).... Ja ironisk nok.
Jeg har en åpen Death Note foran meg og iPoden min er sliten.
Nå håper jeg virkelig det er noe fint på tv... Nei vent, det er søndag... Søndag er sportens dag.


Da ble det Donald Duck og Co. og dass! Jeg må også legge til at mamma hører på Kurt Nilsen på TV akkurat nå.NRK faktisk.

Cheerio


Huhei

Ja det kan du smatte på.

Det er lenge siden jeg har blogget igjen. Jeg blogger for sjeldent. Det er nesten flaut.
Anyways. 2010 folkens! Det nye året har kommet for å bli!
Jeg spiste tilsammen 4 ganger i løpet av forrige uke. I know. Hva skjer liksom?
Også kom jeg til Holmestrand i går, og i dag gikk det rett på helsa løs. Jeg og flanell-Vero (random nickname henta fra RR's "Flanell-Tore", fordi Vero egentlig er Tore Sagen... UANSETT!) Ja. Jeg og flanell-Vero lagde mat i mitt ringe hjem i Holmestrand, og i kjent stil lagde jeg for mye mat (Noe jeg alltid gjør i Holmestrand, aldri i Oslo... Rart det der.) Det vil si: 4 hamburgere, 3 pølser og to knyttnever med pommes frites. TIL MEG. Flanell-Vero spiste en hamburger og en krøplete neve med pommes drites. Det ble toppet av to berlinerboller etter et par timer.

Jeg har faktisk aldri vært så mett før... Med unntak av i fjor sommer, som du kan lese i et av mine første blogginlegg. Det skal mye til for å toppe det.

Så stjal vi bilen til daddy'o og kjørte til Drammen via E18, og hjem igjen via riksveg 313 aka dødsveien. Helt uten mål og mening. Eller vent litt. Vi kjøpte sjokolade og brus. Ja. Det var hensikten... o-o

Nå skal jeg faste i noen dager.

Bon adios din banan.