torsdag 31. desember 2009

Bikkjekaldt og nyttårskalas

Før du leser videre: Du er en bønne. HAH! Nå er du en bønne! :D

God kveld i stuggu, stua eller livingroom, eller kanskje soverom, kjøkken, dass, bad eller gang?
Jeg tenkte jeg skulle kjede deg med litt kjedsommelige ting som pleier å stå i min vakre udesigna blogg!

Jeg var i Fåvang i 2 dager! Det var søren klype meg kaldt! MEN så sinnsykt fint det er på fjellet. Første natta skulle Andreas (my roomate og sønnen til sine foreldre som eier hytta) absolutt ut og gå tur med bikkjene. Jeg sa motvillig ja, og rusta opp med lommelykt og reflekser. Men har du sett. Det var et helt herlig månelys som lyste opp hele dalføret. Fyttirakkern. Det var så fint at jeg ikke tok bilde av det! Det jeg tok bilde av var veien hjem på herlige 4 timer.




Når jeg kom hjem gledet jeg meg til en varm leilighet................... Faen. Varmen har ikke stått på.

3 GRADER!

Det var så kaldt at selv fryseboksen skalv og hulka. I skrivende stund har temperaturen endelig nådd 19 grader. 24 timer etter sjokket. I tillegg har alle de lukkede luftelukene frosset FRA INNSIDEN. Altså på min side av veggen hvis du skjønner? DA er det kaldt. Og dette er Oslo folkens!



Dette er INNENDØRS I EN LEILIGHET HVOR NOEN SKAL BO! (Merk deg at det står 0.8 grader utendørs: Det er fordi sensoren utenfor gikk i stykker i kulda!)

Åh, en ting til, Godt Nyttår a, din pølse med brød og sukker. Hvis det blir noen feiring her i gården. Joda det blir det. Men med avventende gjesteliste. Gidder ikke forklare :D

søndag 27. desember 2009

Dårlig samvittighet si

Kjære snille bloggen min.
Det er lenge siden jeg har blogget her nå, så jeg skal kaste noen godbiter på deg as we speak.
Starting off en dag i November da vår kjære huskatt Nala etter lang tids sykdom så ut til å bare bli verre og verre by the minute. Det endte med dyrlegen, og der fikk vi vite beskjeden: Nala er dødsdømt. I løpet av noe som virket som verdens lengste 20 minutter, tok Nala sitt siste åndedrag, og døde. Noe som er litt spesielt er at jeg var den eneste i huset som virkelig forstod at Nala kom til å dø den dagen. Derfor knipset jeg det som antakeligvis er det aller siste bildet av Nala. Der hun ligger på min rotete seng, sekunder før vi bærer henne i bilen på vei til dyrlegen.
Den 2. Desember klarte undertegnede å snuble mens jeg skulle flytte noen glass fra et bord til et annet. Resultatet ble at jeg fløy hodestups inn i bordkanten og svimte av umiddelbart. Merk deg dette; Når jeg snublet hadde 7th heaven nettopp begynt (tittelmelodien spilte). Når jeg våknet, hadde rulleteksten begynt. Jeg hadde "vondt i hjernen" hele uka og litt til. Og jeg skjønner ennå ikke hva jeg snubla i, eller hvorfor jeg skulle flytte glassene. Henger ikke på greip.

OBAMA var i Oslo i starten av Desember. Det var koselig det, men Oslo ble ironisk nok en krigssone (jeg behøver vel ikke forklare at han skulle ta imot Nobels fredspris?) Jeg fikk kjeft av en politimann idet jeg skulle løpe innom 7-eleven før skolestart. Jeg fikk streng beskjed om at det var snikskyttere på taket som skøt dersom noen virket mistenkelige. Jeg gikk relativt rolig resten av dagen. Obama gikk forbi meg hele 3 ganger. Den 2. gangen kunne jeg til og med LUKTE han. Ew, ja det er kanskje litt ekkelt. Men det var kult også. TENK.

I tillegg har jeg kjørt for mye bil. Jeg er lei av ratt, pedaler, gir, speedometer og motorvei. I tillegg er jeg lei av holkeføre og utforkjøringer. OG jeg er lei av turer midt på natta uten mål og mening. Har jeg sagt at jeg og svartskalle (vero) en dag alene midt på natta kjørte sammenlagt 27 mil? Det var en dag. Pappas bil hadde gått 97 000 km den kvelden i November. I dag har bilen gått 107 246 km. Hmmm.En natt kjørte vi:Holmestrand - Tønsberg - Oslo - Holmestrand En natt kjørte vi fra Holmestrand - Larvik - Holmestrand. Stakkars bilen. Men nå er jeg lei av det. Blægh. Det kommer nok noen videoer etterhvert!
Det var det som var verdt å nevne tror jeg. God jul, for det er det også. :D

RoFlMaO