søndag 9. august 2009

Jeg har

spydd mat i hele natt.

Hvorfor?

Vel, jeg og Vero dro på handletur på lørdag. Jeg var innstilt på at det var fredag, så jeg følte at jeg måtte storhandle for å overleve helgen. Vi kjøpte i alt 5 middagsretter med 10-15 forskjellige muligheter for blanding/tilbehør. Når det slo meg at mamma og pappa kom hjem dagen etter, slo det oss at vi gjorde best i å forvalte maten riktig, ved å spise alt selv før de kommer hjem. Vi startet med:

  • 1 8pk pølser med tilbehør à løk, ketchup, sennep (søt), brød og lompe. (Vero tok to og jeg tok resten. Altså 6), salat (den var god faktisk), og Tagiatelle (Pasta) Klokken 16:30.
  • 3 poser potetgull samt en sjokoladeplate. (Sammenhengende fra ca klokka 21:00 og utover.
  • 4 løvsteker (Vero spiste ikke sine 2, så det ble jeg som spiste alle fire.) Pommes frites, salat (igjen) og bernaise saus.
  • 2 poser med kylling og pasta. Vi måtte til slutt kaste 80% av det fordi det rett og slett ikke var plass til mer.
  • 1 pose kjøtboller og pasta (alene) klokken 5.
  • Under hele prosessen den helgen, drakk vi i tillegg 3 flasker Pepsi Max, 3 flasker Coca Cola, og 4 bokser Pure Rush.


Klokken 6, etter å ha prøvd å sovne siden klokka 3, noe som ikke funka, og fikk meg på tanken til å spise opp den siste posen med pasta og kjøttboller. Ikke et sjakktrekk.
Klokka 6 måtte jeg reise meg opp, og kaste opp. VIRKERLIG kaste opp.
Det var deilig, for den fulle magen var ekkel. Følte seg feit og ekkel hele tida. Så gikk det over. Trodde jeg. Halv 7 var det på'n igjen. Og igjen rundt klokka 8. Nå har jeg spysmak i nesa, og det er GROSS. Så ja. Æsj.

Jeg skal nå offisielt aldri kjøpe mer enn en middag, eller hvis jeg kjøper mer enn en, aldri SPISE mer enn en middag.

HSM

-BuZa

fredag 7. august 2009

Kaos

I går, midt på natta, valgte pc'en min å bare dø.
DØ liksom. Det gikk ikke an å skru den på engang.

Kortsluting.

Hvordan kan jeg skrive her da?
Vel, jeg fiksa det såklart. Men det var nok et sjokk. (Har hatt en del av de sjokka gitt)
Men nå er det over. Siste rest av min nybygde pc er på vei. Tilsammen har jeg nå brukt over 10.000 på delene som skal settes sammen med de delene jeg allerede har liggende til min nye, problemfrie pc! :D
Nå må jeg kle på meg, herregud klokka er jo 13:40 og jeg har ikke stått opp engang.

Snickers!

-BuZa

onsdag 5. august 2009

Melkeplett

Jeg fant en gammel melkeplett bak senga. Den var hvit med hår på.

Så vet du det.

Adjø.

-BuZa

mandag 3. august 2009

Søvn

Jeg stod opp klokken 8 i dag. PAIN. Jeg klarer ikke snu døgnrytmen min tilbake, og det stresser meg! Jeg har ikke døgnrytme at all. Jeg kan legge meg klokka 12 på formiddagen og våkne like trøtt klokken 23. Legge meg igjen klokka 0:00 (som i følge NRK ikke finnes) og våkne igjen klokka 12 om formiddagen.... LIKE TRØTT. Så kommer det lange perioder hvor jeg IKKE blir trøtt. Der er jeg nå. Sovner ikke av noe. Så ender jeg opp med å tvinge meg i søvn . Noe som faktisk ble litt lettere når legen min skrev ut nye piller @_@. Ikke sovepiller altså, men piller som er sterke nok til å gjøre meg søvnig, huff det hørtes ille ut xD, men det funker! Nesten. Blir trøtt, men sovner ikke.

I morgen skal jeg opp klokka 8 også. Noe jeg ikke ser frem til. Det regner for full pupp ute. Det er sånn halv-kaldt ute, og inne. Det er MASSE småfluer i HELE leiligheten. Jeg bør gå ut med søpla mi. Jeg er sulten og tørst, men det er ikke noe i kjøleskapet som frister. Lurer på hva det blir til middag?

Pure Rush.

- BuZa

Oops. Og hva?

Ja jeg glemte det nesten. Jeg må ha to blogginnlegg fordi to rimer på do.
Neida.
Jeg følte at det jeg skulle si nå krevde et ekstra innlegg!

Jeg tok en gammel dame med store briller på puppen i stad. Jeg er ødelagt for livet. Jeg.... Ugh. Kunne hun ikke bare venta i TO minutter med å gå ned i vaskekjelleren. TO minutter! x_x

En annen ting som er verdt litt ettertanke, er ord. Ord. Hvis du bruker et ord mye... Så blir det liksom ikke et ord. Ord. Les det. ORD. O R D. Ord? Hva søren er ORD? Nå virker ikke ORD som et ORD lenger. Nå blei jeg bare rar av å tenke på det. Nei huff. Glem det! Puppen har smelta hjernen min. Den ligger og bobler i vaskekurven hennes.

Nå skal jeg spise bøtte. Så får du sitte der og glo.

- BuZa

søndag 2. august 2009

Bang

Ja, jeg har sagt det lenge. "Blogging er teit. Og ikke minst kjedelig." (Jeg sier vel egentlig aldri "ikke minst" men det passa, deal with it). Men nå er jeg altså her jeg og. Jeg tenkte "Fy søren... Så mye teit som skjer her, også skriver du det ikke ned. Idiot." Så nå har jeg begynt... Masse sånne "" allerede. Bra!

Jeg bruker skrifttypen Georgia, fordi weblæreren min sa at den var DEN BESTE!
Ok, greit, jeg har ingen header. Jeg er for kul for header ennå. Eller bare nei. Jeg har nettopp begynt da. Snurp igjen.
Denne bloggen virker kanskje rar? Ja, hvis du har bange anelser... Så er det ikke bare deg.

Den er special.

Det er nok en - to stykker som skal se denne så hei dere to. Eller en. La oss si det sånn: Jeg er vant til lave seertall. Den lille filmklubben jeg og folket driver på med startet en nett-tv-kanal... Med 2 seere i snitt. Bra! Vi hadde 4, men så begynte Unnveig å taste, og alt gikk til... Ja.

I går hadde jeg VK og Unnveig på besøk (Det runder vel snart besøk nummer 2298663443095)
VK drakk Pure Rush og ble sinnsyk med en urkulele (Jaaada. Ukulele.), eller mandolin som jeg så fint pleier å forveksle det med. Vi hørte på Djezzie for å plage VK... og egentlig "plage" oss selv. Altså jeg og Unnveig. Eller altså. Ja. Så kom Vero opp... Hun var full, men det var knapt merkbart. Så dro hun hjem og jeg la meg klokka 6. Hurra for døgnrytmen!

I dag hadde jeg en random tur med Vero. Hun hadde en fin dagen derpå, og ville spise alt som het mat og sukker. Da sa jeg nei. Så da forfulgte vi Zac Efron i byen. Vi så han TO ganger. Prøvde å finne han igjen, men den røde Zac var ikke å finne. :( Jaja. Vi ble kjent med Måk O. Høiby, eller MåkO som han blir kalt. Han kunne ikke fly. Men etter et par reker ble det fart på'n. Reker som forresten stammet fra en baguett til 50,-kr på Shell. Jeg har kjøretime i morra. Tidlig. Blæh.

Nå skal jeg spise det som er igjen av bøttegodteriet. Fordi jeg kan. Chiao

- BuZa